Samenwerking met de SDW voor de kerstpakketten!

Dit jaar koos SDW ervoor om het eindejaarsgeschenk voor haar medewerkers en vrijwilligers door Looma B.V. te laten verzorgen. Looma is een Roosendaals bedrijf waar jongeren werken die moeilijk aan werk kunnen komen, bijvoorbeeld omdat ze een beperking hebben. Looma regelde het logistieke traject en medewerkers (cliënten) van SDW In- en Ompak hebben alle pakketjes ingepakt! Een mooie samenwerking dus!

Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

Diensten

Fulfillment
Opslag
Inpakken/Ompakken
Verpakkingen
Transport
Geschenkpakketten
Verpakkingen

Venneveld 34
4705 RR Roosendaal

Algemene voorwaarden

info@looma.nl
+31 (0)165 571 202