Sieraden inpakken voor Swarovski!

Wat hebben wij een prachtige opdracht mogen uitvoeren voor SWAROVSKI! Deze mooie sieraden hebben wij verpakt in de presentatiedoosjes om vervolgens in de winkel te kunnen worden gelegd!

Denk jij nou bij jezelf, zoiets hebben wij ook, waar kunnen wij dat toch laten doen? Wacht dan niet langer, en neem contact op met Looma! Wij nemen het werk uit uw handen en zorgen voor een mooi eindresultaat!

Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

Diensten

Fulfillment
Opslag
Inpakken/Ompakken
Verpakkingen
Transport
Geschenkpakketten
Verpakkingen

Venneveld 34
4705 RR Roosendaal

Algemene voorwaarden

info@looma.nl
+31 (0)165 571 202