Wijnflessen inpakken met brochure en vulling

Voor Winebizz in Roosendaal mochten we een grote partij wijnflessen in kistjes pakken inclusief de brochure en vulling. Daarbij eea netjes op pallets stapelen en met onze eigen bus transporteren richting de klant. BEDANKT!
Heb jij inpak, ompak, transport of stickerklussen? Laat het ons dan weten. We regelen het snel en netjes.

Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

Diensten

Fulfillment
Opslag
Inpakken/Ompakken
Verpakkingen
Transport
Geschenkpakketten
Verpakkingen

Venneveld 34
4705 RR Roosendaal

Algemene voorwaarden

info@looma.nl
+31 (0)165 571 202