Diensten

Looma is een in en ompak bedrijf in de breedste zin van het woord. We verzorgen opslag, transport, ompakwerk, stickers en alles wat daar bij komt kijken.

Fulfilment

Opslag

Inpakken en ompakken

Transport

Geschenk
pakketten

Verpakkingen

Fulfilment

Wij nemen al uw werkzaamheden uit handen

Ben jij die startende ondernemer waarbij de garagebox te klein begint te worden? Of die ondernemer die graag al zijn logistieke werk overdraagt aan een logistieke partner? Wij kunnen het gehele traject, van ontvangen tot aan verzending, van A tot Z van u overnemen. Hiermee krijgt u ook tijd voor andere dingen, en is de logistieke zorg bij weggenomen. Weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem contact op via info@looma.nl!

Opslag

Uw goederen onder ons dak

Bij Looma is het mogelijk om uw goederen onder te brengen. Daarbij kunnen wij een totaalpakket bieden. Dit door middel van uw goederen te ontvangen, maar ook om deze weer voor u te verzenden, met uiteraard de daarbij benodigde controle. Wij zijn de logistieke ogen binnen uw organisatie. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om zelf de voorraad te komen bekijken op ieder gewenst moment. Weten wat er mogelijk is? Neem contact op via info@looma.nl!

Inpakken en ompakken

Bij Looma kunt u er voor kiezen om in- en ompakwerk uit te besteden. Al het werk waar uw bedrijf niet op ingesteld is kunnen we hierin overnemen. Het inpakken van producten, aftellen van samples en versturen naar 1 afleveradres of in bulk naar meerdere adressen. Hierbij gaat het om het ontzien van overige logistieke werkzaamheden binnen uw organisatie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Zendingen in bulk per (pakket) post (mailings)
  • Inpakken van samples
  • Ompakken van aantallen

Mogen wij een oplossing bedenken voor uw uitdaging? Mail ons: info@looma.nl

Transport

Wij hebben buiten opslag ook de mogelijkheid om uw goederen op te halen of te leveren binnen Nederland en Europa.

Hiermee wordt alle logistieke zorgen voor uw organisatie uit uw handen genomen. Op basis van uw vragen gaan wij aan de slag en regelen wij dat uw producten uit Nederland of vanuit Europa bij ons in het warehouse aankomt, of deze vanuit ons warehouse op plaats van bestemming komen!

Geschenkpakketten

Deze kunnen wij inpakken maar ook compleet samenstellen naar de vraag of uitdaging van de klant.

Verpakkingen

Efficient verpakken met onze partner Kraftwell

Looma werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en Turkije. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Looma in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren. Denk hierbij aan een standaard vouwdoos, maar ook aan gebaks- of pizzadoos. Met verpakkingen kan je je als bedrijf eenvoudig maatschappelijk onderscheiden!

Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

Diensten

Fulfillment
Opslag
Inpakken/Ompakken
Verpakkingen
Transport
Geschenkpakketten
Verpakkingen

Hoge Bergen 3
4704RH Roosendaal

Algemene voorwaarden

info@looma.nl
+31 (0)165 571 202