Onze diensten

Looma is een in en ompak bedrijf in de breedste zin van het woord. We verzorgen opslag, transport, ompakwerk, stickers en alles wat daar bij komt kijken.

Fulfilment

Opslag

Inpakken en ompakken

Transport

Geschenk
pakketten

Verpakkingen

Fulfilment

Wij nemen graag alle werkzaamheden uit handen

Ben jij een startende ondernemer wiens garagebox te klein wordt? Of ben je een ondernemer die graag al zijn logistieke taken wil uitbesteden aan een betrouwbare partner? Bij ons kun je het gehele proces van ontvangst tot verzending van A tot Z uit handen geven. Hierdoor krijg je weer tijd voor andere zaken en hoef je je geen zorgen te maken over logistiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via info@looma.nl!

Opslag

Alle goederen onder ons dak

Bij Looma bieden wij de mogelijkheid om je goederen op te slaan en te verzenden. Wij kunnen je een totaalpakket aanbieden, waarbij we de goederen ontvangen, verzenden en zorgen voor de nodige controle. Als logistieke partner zijn wij de ogen van je organisatie. Door de korte lijnen met ons warehouse is het altijd mogelijkheid om zelf de voorraad te komen bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via info@looma.nl!

Inpakken en ompakken

Bij Looma bieden we de mogelijkheid om het in- en ompakwerk uit te besteden. We kunnen al het werk overnemen dat niet binnen de capaciteiten van jouw bedrijf valt. Of het nu gaat om het inpakken van producten, het tellen van samples of het verzenden naar één afleveradres of meerdere adressen in bulk. Ons doel is om de overige logistieke taken binnen jouw organisatie te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verzenden van bulkzendingen via post (pakketpost)
  • Inpakken van samples
  • Herverpakken van producten in verschillende aantallen

Kunnen wij een oplossing bedenken voor jouw uitdaging? Stuur ons een e-mail: info@looma.nl.

Transport

Wij hebben buiten opslag ook de mogelijkheid om je goederen op te halen of te leveren binnen Nederland en Europa.

Met onze diensten nemen we alle logistieke zorgen van jouw organisatie uit handen. Op basis van jouw wensen gaan wij aan de slag en zorgen we ervoor dat je producten vanuit Nederland of Europa bij ons warehouse aankomen, en indien gewenst ook vanuit ons warehouse op de plaats van bestemming terechtkomen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via info@looma.nl!

Geschenkpakketten

Deze kunnen wij inpakken maar ook compleet samenstellen naar de vraag of uitdaging van de klant.

Bij Looma bieden we niet alleen import- en distributiediensten, maar we zijn ook gespecialiseerd in het inpakken van gepersonaliseerde geschenkpakketten. We kunnen deze pakketten volledig samenstellen op basis van de specifieke vraag of uitdaging van de klant. Of het nu gaat om relatiegeschenken, kerstpakketten of speciale cadeauverpakkingen, wij zorgen ervoor dat elk pakket uniek en attent is.

Door samen te werken met Looma kun je vertrouwen op onze expertise in het inpakken van geschenkpakketten die indruk maken. Wij zorgen voor een zorgvuldige presentatie, kwaliteitsproducten en een professionele afwerking. Neem contact met ons op en laat ons je  ideeën horen, zodat we samen een uniek geschenkpakket kunnen creëren dat voldoet aan je specifieke wensen en de ontvanger zal verrassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via info@looma.nl!

Verpakkingen

Efficient verpakken met onze partner Kraftwell

Looma fungeert als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, met name uit Duitsland, Polen en Turkije. Dankzij onze samenwerking met diverse karton- en kunststofproducenten zijn wij in staat om elke gewenste verpakking onder de juiste voorwaarden te leveren. Of het nu gaat om standaard vouwdozen, gebaksdozen of pizzadozen, bij Looma vind je de juiste verpakking. Het gebruik van verpakkingen biedt bedrijven de mogelijkheid om zich op een eenvoudige manier maatschappelijk te onderscheiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via info@looma.nl!

Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

Diensten

Fulfillment
Opslag
Inpakken/Ompakken
Verpakkingen
Transport
Geschenkpakketten
Verpakkingen

Venneveld 34
4705 RR Roosendaal

Algemene voorwaarden

info@looma.nl
+31 (0)165 571 202