Werken bij

Bij Looma kunnen jongeren werken die wel of geen afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Juist die combinatie maakt het heel leuk!

Vacatures

Orderpicker

Als snelgroeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Als orderpicker bij Looma speel je een essentiële rol in het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen voor onze klanten. Deze (bij)baan is ideaal te combineren met bijvoorbeeld school of andere verplichtingen, omdat de uren en werktijden flexibel zijn en bij voorkeur in de avond plaatsvinden tot 20.00 uur.

Avond chauffeur

Wij zoeken iemand die iedere werkdag na 20.00 uur onze pakketjes naar het nabijgelegen distributiecentrum brengt. Het kost je maar een uurtje, levert je een leuk extraatje op en daarna heb je nog de hele avond vrij om iets te doen.

Medewerker Binnendienst

Als snelgroeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een medewerker binnendienst. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Ben jij daarnaast commercieel ingesteld en heb je al enige ervaring op een binnendienst afdeling? Lees dan snel verder en kom er achter of dit de perfecte baan voor jou is!

Bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor na school of in de vakanties? Wij hebben allerlei klussen waar we handjes voor nodig hebben.

Je kunt bij ons zelf aangeven op welke dagen je wilt komen werken via een handig formulier.

Dagbesteding of werkervaring

Bij Looma zijn verschillende mogelijkheden om te komen werken als je moeite hebt met het vinden van een baan. Wij kijken naar iemands kwaliteiten en proberen daar mogelijkheden en oplossingen voor te vinden.

Robbert verteld…

Bijbaantje?

  Ik kan de volgende dagdelen werken:

  Ik wil meer weten over
  werken bij Looma

   Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

   Diensten

   Fulfillment
   Opslag
   Inpakken/Ompakken
   Verpakkingen
   Transport
   Geschenkpakketten
   Verpakkingen

   Venneveld 34
   4705 RR Roosendaal

   Algemene voorwaarden

   info@looma.nl
   +31 (0)165 571 202