Looma voor:

Fulfillment, inpakken, ompakken, assembleren, stickers, etiketteren, tellen, distribueren, opslaan en transporteren.

Looma is Ests voor creëren. We komen met goede oplossingen aangepast op ieder vraagstuk of uitdaging waar de klant mee zit en creëren hiermee ook letterlijk werk voor jongeren.

Bij ons werken jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ervaring en werkethos die ze hier opdoen geeft hen weer het gevoel mee te doen in de maatschappij. Bij Looma kunnen zij die met beide handen aanpakken. Vooral dat vinden wij ‘goed werk’, want dit zie je in de samenleving iedere keer weer terug.

Inclusief bedrijf

Bij Looma gaan we voor iemands kwaliteiten. Dit betekent dat we juist ook oog hebben voor mensen met een arbeidshandicap. We zullen altijd blijven zoeken naar mogelijkheden en praktische oplossingen. Iedereen moet mee kunnen doen in de maatschappij en daar willen we als bedrijf graag ons steentje aan bijdragen.

Samenwerkingen

Door samen te werken met organisaties als SDW, S&L Zorg en ZepXL helpen wij niet alleen jongeren binnen onze eigen organisatie, maar kijken wij ook verder dan dat. Hiermee bekijken wij ook weer de mogelijkheden in plaats van de beperkingen!

Sociaal en divers

De totale oplossing door middel van goed werk. Daar draait het om bij Looma. Natuurlijk omdat we voor jou simpelweg goed werk willen leveren. Wij nemen alles uit handen, want wij kunnen het aan. Flexibel, snel en met een glimlach.

Werken met jongeren

Een passie voor werken met jongeren heeft er uiteindelijk toe geleidt dat we Looma zijn gestart om zoveel mogelijk jongeren werkethos en ervaring te laten op doen. Goed betaald, goede sfeer en ondertussen ook nog veel leren in sociaal opzicht.

Bij Looma vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Wij denken daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat doen wij door vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te kunnen werken. Wil jij bij ons komen werken of heb je een leuke klus voor ons? Neem contact met ons op!

Diensten

Fulfillment
Opslag
Inpakken/Ompakken
Verpakkingen
Transport
Geschenkpakketten
Verpakkingen

Venneveld 34
4705 RR Roosendaal

Algemene voorwaarden

info@looma.nl
+31 (0)165 571 202